căutare personalizată

vineri, 7 ianuarie 2011

Jocul FIFA 2011 a înregistrat un record de vanzari in Europa si America de Nord

FIFA 11 a înregistrat vânzări de 2,6 milioane de exemplare vândute în magazinele din Europa şi America de Nord,  sâmbătă, 2 octombrie, potrivit reprezentanţilor producătorului, Electronic Arts.
FIFA 11 este jocul de sport cu cea mai rapida vanzare din toate timpurile si inregistreaza rezultate exceptionale in pietele din jurul lumii, inclusiv Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania si America de Nord.
FIFA 11 a fost lansat in data de 28 septembrie in America de Nord si in data de 1 octombrie in Europa, inclusiv Romania.
Reprezentantii Electronic Arts au  estimat ca vanzarile FIFA 11 din acest an vor fi cu 29% mai mari decat cele inregistrate de versiunea precedenta a jocului.
FIFA 11 a inregistrat vanzari de 150 de milioane de dolari in retelele de retail.FIFA 11 reinventeaza autenticitatea jucatorului, aflat sau nu in posesia mingii, cu noua optiune  Personality+. Abilitatile individuale se reflecta acum in joc, permitand diferentierea clara a fiecarui jucator pe teren. Jucatorii vor experimenta libertatea totala in actiunile om-la-om prin optiunea 360° Fight for Possession, care transforma jocul fizic de la fente laterale la actiuni complete de 360°, si prin noua optiune Pro Passing, unde acuratetea paselor este determinata de abilitatile gamerului cu control pad-ul, precum si de talentul jucatorului, pozitionarea si rapiditatea in teren. In plus, gamerii vor putea sa joace pe post de portar si sa experimenteze emotiile duelului om-la-om, plonjonul necesar pentru salvarea unei lovituri libere, presiunea unui corner sau pastrarea unui scor egal.

FIFA 11 Ultimate Team ii provoaca pe gameri sa isi creeze o echipa alcatuita din cele mai mari stele ale fotbalului prin castigarea, cumpararea, vanzarea si chiar schimbul de jucatori cu alti gameri, utilizatori de Ultimate Team din jurul lumii. Acestia isi pot alcatui strategic loturi de jucatori pentru a obtine cele mai bune rezultate in cadrul lotului si apoi sa trimita cel mai bun unsprezece in teren pentru a participa la turnee online si single-player, care sunt actualizate saptamanal.

FIFA 11 Ultimate Team soseste cu numeroase schimbari majore, solicitate de gameri. Jucatorii isi pot testa acum cele mai bune echipe direct impotriva echipelor prietenilor in meciurile online Play A Friend — cea mai solicitata noua caracteristica. In plus, atunci cand nu sunt prezenti in fata consolelor, jucatorii pot sa se angajeze in licitatiile si vanzarile din sistem printr-o aplicatie web Ultimate Team imbunatatita, care face legatura directa cu consola FIFA 11 Ultimate Team.

Localizat in 18 limbi si disponibil in 51 de tari, FIFA 11 este disponibil in variante pentru PlayStation3, Xbox 360, Wii, PC, Nintendo DS, PlayStation2, PSP (PlayStation Portable), iPhone si iPod touch.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu