căutare personalizată

luni, 20 iunie 2011

Daca intri cu telefonul in examen, esti eliminat!

Emoţii mari pentru elevii care au încheiat ciclul gimnazial. Astăzi, ei susţin prima probă scrisă a Evaluarii naţionale, la Limba şi literatura română, probă care va dura 120 de minute.




Cea de-a doua disciplină la care se va susţine evaluarea, în data de 21 iunie, este Limba şi literatura maternă, pentru elevii care aparţin minorităţilor naţionale şi care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă.
Ultima probă este Matematica şi se va susţine în 22 iunie. Emoţiile vor lua sfârşit în data de 24 iunie, când se vor afişa rezultatele. În aceeaşi zi, cei care sunt nemulţimiţi de notele primite vor putea depune contestaţii, între orele 14.00 şi 18.00.
Atenţi, elevi! Riscaţi să fiţi eliminaţi din examen, iar lucrarea să fie notată cu 1, dacă sunteţi depistaţi cu cărţi ori cu instrumente electronice ce permit comunicarea sau stocarea informaţiilor, chiar dacă nu le-aţi folosit.
Ţineţi cont de faptul că nu aveţi voie să intraţi în sala de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări ce pot fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi telefoane mobile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu